Nieuws

Duurzaamheid in Hospitality
16/01/2024

Als familiebedrijf is duurzaamheid bij Kronenburg diepgeworteld in ons DNA. Iedere dag beseffen we ons, dat het heden de tijd is waarin de toekomst wordt vormgegeven. Waarbij wij als grondleggers van de dag van morgen een voorbeeld mogen en moeten zijn voor de volgende generaties. En hebben wij als doel een duurzame toekomst van en voor iedereen. Een uitdaging die wij omarmen want wij zijn ervan overtuigd dat we ook hier met onze medewerkers en opdrachtgevers, op basis van onze kernwaarden – WEDERZIJDS RESPECT, VERTROUWEN en SAMEN WERKEN AAN SUCCES – , het verschil kunnen maken.

Lees verder
Kronenburg nu ook partner van Event Inspiration
03/11/2023

Event Inspiration is de altijd energieke, onvermoeibare, enthousiaste, tikkie rebelse maar ook integere Nederlandse community voor eventinspiratie. Herkennen jullie de overeenkomsten? :) Wij ook. En omdat wij onze liefde voor de Eventbranche graag met, voor en bij iedereen uitdragen zijn wij bijzonder blij met nieuwe partnerschap!

Lees verder
Nieuwe collega op kantoor!
27/02/2023

Graag stellen wij onze "nieuwe" collega voor! Voor velen een bekend gezicht want Nadeche van Veldhuisen maakte tijdens haar studententijd al kennis met Kronenburg. De afglopen vier jaar werkte ze als hostess met veel plezier, zowel nationaal als internationaal, bij zeer uiteenlopende events en congressen.

Lees verder
Hostess VT Wonen & Design Beurs RAI Amsterdam
Beurzen & Evenementen
09/01/2023

Onze Hosts & Hostesses gaan met veel plezier aan het werk tijdens een groot aantal van de volgende toonaangevende beurzen, congressen en evenementen o.a. in de RAI in Amsterdam, Jaarbeurs Utrecht, World Forum Den Haag, De Doelen en AHOY in Rotterdam en het MECC in Maastricht.

Lees verder
Josephine kijkt graag vooruit!
09/01/2023

Natuurlijk was 2022 een bewogen jaar en misschien blijft het nog even hollen en stilstaan. Maar ik vind het geweldig om bij Kronenburg aan het roer te staan en voor 2023 een mooie koers uit te stippelen. Ik kijk ernaar uit om komend jaar ons team te kunnen uitbreiden en verheug me nu al op een paar hele bijzondere events maar daar over later meer.

Lees verder
Hostess Kronenburg Hospitality Event Staff Amsterdam Den Haag Utrecht
FEEST BIJ KRONENBURG!
05/03/2021

Aankomende zomer mag Kronenburg Hospitality & Event Staff alweer dertig kaarsjes uitblazen! Met het oog op dit prachtige jubileum, is het ook de hoogste tijd om samen met onze opdrachtgevers, teamleiders, eventmanagers, conference assistants en hosts & hostesses terug te blikken op de talloze bijzondere hoogtepunten en events

Lees verder
Online Hospitality Training
28/04/2020

Gaat jouw hart sneller kloppen van gastvrijheid, het bieden van de optimale serviceverlening en Hospitality van het hoogste niveau? Of ben je juist heel erg geïnteresseerd in wat dat bovenstaande voor ons betekend en wil je de fijne kneepjes van het vak leren? Schrijf je vandaag nog in voor de Online Hospitality Training van Kronenburg, al 30 jaar experts op het gebied van Hospitality.

Lees verder
Virtual Meeting Etiquette
28/04/2020

Online meeting etiquette voor iedereen die nu vanuit huis vergadert of solliciteert. 10 Tips & Tricks van de Hospitality Professionals van Kronenburg op rij voor een vlotte overgang van offline naar online contact waarbij het zakelijk karakter, professionaliteit en succes gewaarborgd blijft!

Lees verder
Hostess Kronenburg Event NVM Fotograaf Floris Heuer
Spotlight: Floris Heuer Photography
11/06/2019

Misschien hebben jullie Floris al eens ontmoet en kennen jullie zijn prachtige werk, zo niet dan stellen wij hem graag aan jullie voor! Voor hem is het moment tussen de eerste en de tweede keer knipperen het verschil tussen een gemiste kans en een onvergetelijk beeld. Als fotograaf met een focus op live experiences

Lees verder
Nieuwe Match De Fabrique & Kronenburg
29/05/2018

"Jij blij, wij blij. Ons team daagt zichzelf dagelijks uit om de ‘hospitality’ lat hoger te leggen. We zoeken altijd partners die onze evenementen naar een hoger niveau kunnen tillen. Sinds april is hostessbureau Kronenburg aan dit rijtje toegevoegd aldus Operationeel Manager Melvin van de Fabrique in Utrecht".

Lees verder
Hospitality Training & Advies
18/01/2018

Als onderdeel van onze Hospitality Services verzorgt onze divisie training & support nu ook externe trainingen. Projectgericht & met heldere doelstellingen op het gebied van Hospitality & Events. Alle trainingen worden, na een uitgebreide intake, door ons op maat voor u samengesteld. Afhankelijk van de doelstelling kan hierbij aandacht worden besteed aan

Lees verder
Uitreiking Hospitality Award 2017
30/08/2017

Een feestelijk moment! Op dinsdag 29 augustus werd in het bijzijn van 100 genodigden, in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag, de Hospitality Award 2017 uitgereikt door Pieter Schure, directeur van Pino Evenementen & Congressen uitgereikt aan Kim & Nanette, beide uitblinkers op het gebied van gastvrijheid en Kronenburg hostesses pur sang.

Lees verder
We are Hiring
Host & Hostess Vacature
30/08/2017

Kronenburg staat voor Excellence in Hospitality & Sales Support en daardoor hebben wij altijd leuke en bijzondere opdrachten op beurzen, congressen en bij allerlei events. Ook verzorgen wij de receptiepoules bij een aantal toonaangevende bedrijven. Als jij in ons team past dan kun je op dit moment aan de slag als host of hostess in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Interesse?

Lees verder
Kronenburg Hostesses Louwan Museum
Louwman & Kronenburg Samen Sterk
29/06/2017

Donderdag 18 mei is de samenwerking tussen Louwman Museum en Kronenburg officieel bekrachtigd. Hostessorganisatie Kronenburg zal als official supplier de inzet van representatieve hosts & hostesses verzorgen tijdens de (zakelijke) bijeenkomsten in het Louwman Museum. Het Louwman Museum heeft 's werelds oudste privécollectie automobielen en met 10 zalen faciliteert het Museum ruim driehonderd evenementen per jaar, variërend van 4 tot 1000 personen.

Lees verder
HOSTESSES INSPIRATION EVENT
22/03/2017

Op 25 februari verzorgde Kronenburg Hostesses de ontvangst, begeleiding en zaal assistentie tijdens de Bol.com Inspiration Day 2017 in Barneveld. Het is altijd weer een feest om te werken tijdens de events georganiseerd door Plan C. Het was een inspirerende dag voor de Bol.com medewerkers, een dag vol sessies, hard werken en natuurlijk ook even tijd om buiten te poseren met het team! Celine: "Super goed gegaan, leuke meiden weer!" en dat was voor ons een  inspirerende afsluiter van een mooie dag.

Lees verder
Koning opent tentoonstelling Piet Mondriaan en Bart van der Leck. Foto: Paul Ridderhof
100 JAAR MONDRIAAN & DE STIJL
14/03/2017

©Koning opent tentoonstelling Piet Mondriaan en Bart van der Leck. Foto: Paul Ridderhof

Op zaterdag 11 februari 2017 opende Zijne Majesteit de Koning de tentoonstelling 'Piet Mondriaan en Bart van der Leck - De uitvinding van een nieuwe kunst' in het Gemeentemuseum Den Haag.  Ook Kronenburg mocht een bescheiden bijdrage leveren aan de ontvangst tijdens deze bijzondere opening.

Lees verder
ONZE BEURS TOPPERS
01/03/2017
In opdracht van Jacobs Douwe Egberts  zorgde een ervaren team van gastvrouwen en horecarunners voor een vlekkeloze ontvangst in de Jaarbeurs tijdens de Beurs Facilitair en de ZorgTotaal 2017. De bezoekers konden op de stand kennismaken met de lekkerste koffie & thee voor op het werk van JDE Professional. We kregen een mooi compliment direct na afloop van de eerste beurs: "Alvast een PLUIM voorafgaand aan de evaluatie van de Beurs Facilitair voor het team dat gewerkt heeft & zij zijn tijdens de ZorgTotaal weer van harte welkom".
Lees verder
Hospitality is in the name!
01/02/2017

Kronenburg heet voortaan Kronenburg Hospitality & Event Staff. Na 28 jaar met veel plezier de naam Kronenburg Promotie & Begeleiding gedragen te hebben, is het tijd voor een nieuwe naam. Niet alleen omdat Hospitality & Event Staff de lading, en onze core business, beter dekt maar ook omdat we met veel internationale opdrachtgevers werken en

Lees verder