Hospitality & Event Staff

1.250 representatieve professionals

1.250 met zorg geselecteerde medewerkers staan, na het volgen van de Kronenburg Hospitality Training, voor u klaar. Van een sprankelende elegante Host, Hostess of Hospitality Assistant voor uw event, een ervaren Teamleider, een professionele Gastvrouw of Gastheer, een doortastende Conference Assistant op uw congres, een meedenkende Eventmanager, een gastvrije Receptionist, een fris Promotieteam of enthousiaste Hospitality Vrijwilliger? Kronenburg heeft het!

RUIM 30 JAAR ERVARING & EXPERTISE

Een op maat gemaakt voorstel met oog voor detail, vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Utrecht, 100% bezettingsgarantie tijdens de opdracht, 24/7 bereikbaarheid van uw vaste contactpersoon, een landelijk netwerk van 1.250 getrainde professionals, de optimale match op elk gewenst moment, eenheid in uniforme uitstraling & verzorging, mondeling en schriftelijk geïnstrueerd personeel en kennis van de geldende wet- en regelgeving staan garant voor de uitvoering van uw opdracht tot in de puntjes!

PREFERRED SUPPLIER & REFERENTIES

Kronenburg is Preferred Supplier van The Hague Venues, World Forum Den Haag en DeFabrique in Utrecht. Ook werken wij met veel plezier voor diverse (inter)nationale bedrijven en organisaties, culturele instellingen, non profit organisaties, en bijna alle toonaangevende evenementenbureaus van Nederland. Tevens zijn wij partner van een groot aantal events, congressen en beurzen in de Jaarbeurs en de RAI. En natuurlijk zijn wij bijzonder vereerd als wij ook u in de toekomst op onze referentiepagina mogen noemen.