Team

 • host
 • hostess
 • conference assistant
 • promotieteam
 • hospitality vrijwilligers
 • receptioniste
 • suppoost
 • gastvrouw
 • gastheer
 • hospitality assistant
 • teamleider
 • event manager
 • event organiser

Dat zijn bij Kronenburg de meestvoorkomende functies. Ben jij Representatief, Enthousiast, Charmant & Flexibel, heb je goede Communicatieve Vaardigheden en beschik je vooral over een Dienstverlenende en Professionele instelling? Dan is werken bij Kronenburg wellicht iets voor jou. Meld je aan via STAFF.KRONENBURG.NL en dan nemen wij direct contact met je op!

Kronenburg staat voor Excellence in Hospitality & Sales Support en daardoor hebben wij altijd leuke en bijzondere opdrachten op beurzen, congressen en bij diverse andere evenementen. Ook verzorgen wij  receptiepoules bij een aantal toonaangevende bedrijven. Als jij in ons team past dan kun je op dit moment aan de slag als host of hostess in Amsterdam, Utrecht en Den Haag. Bijvoorbeeld bij de musical Soldaat van Oranje, op een stand tijdens een beurs in de Jaarbeurs, bij de introductie van een nieuw model auto, bij een congres in het  World Forum of in de RAI. Komend najaar zijn onze hostesses & hosts, hospitality vrijwilligers, gastvrouwen en gastheren bijvoorbeeld werkzaam op de volgende evenementen en beurzen in de Jaarbeurs in Utrecht,  Amsterdam RAI  en De Doelen te Rotterdam: IBC, Storage Expo, Infosecurity, Industrial Processing, Macropak, Het Instrument, 50+ beurs,  de Woonbeurs, Industrial Automation & Drives, Beautysalon, Ecomobiel, PAN Amsterdam en vele andere evenementen! Interesse? Graag nodigen wij je uit om je bij ons aan te melden via staff.kronenburg.nl

STAGIAIRE! Ben jij opzoek naar een afwisselende stage bij een erkend bedrijf in de Hospitality & Evenementen branche? Dan is Kronenburg Hospitality & Event Staff de geschikte stageplaats voor jou! Sinds 1991 verzorgen wij hosts en hostesses, promotiemedewerkers, hospitality vrijwilligers en receptionisten voor beurzen, congressen en evenementen. Wij gaan ervan uit dat door een goede voorbereiding, begeleiding, uitvoering en 200% inzet iedere opdracht slaagt! We proberen altijd de verwachtingen van de opdrachtgever te overtreffen. Door deze werkwijze hebben we zeer tevreden opdrachtgevers en mogen we werken voor veel toonaangevende bedrijven en instellingen. Iedere opdracht is anders en uniek! Van een formeel ontvangst in de Ridderzaal tot festival werkzaamheden. Als dit je aanspreekt dan kun je fulltime stage lopen bij ons op kantoor! Voor onze vestigingen Amsterdam, Den Haag en Utrecht zijn wij op zoek naar pro-actieve, representatieve, vlotte stagiaires (m/v) voor ondersteunende werkzaamheden op kantoor en op de werkvloer. Vind jij jezelf geschikt en lijkt je dit een leuke stage, bel dan naar (070) 328 29 29 of mail je CV, foto en motivatie naar info@kronenburg.nl.

WERKEN BIJ ONS OP KANTOOR? Ben je geïnteresseerd in een leuke en zeer afwisselende baan bij ons op kantoor, bijvoorbeeld als (Junior) Project Manager Hospitality & Events, neem dan contact op met ons hoofdkantoor in Den Haag (070) 328 29 29 en vraag naar Ingrid Vermeeren of stuur een mail met je motivatie en CV voorzien van pasfoto naar denhaag@kronenburg.nl. Wel willen we je alvast laten weten dat we op dit moment geen concrete vacature hebben op kantoor. Maar houd vooral onze website in de gaten want als we een vacature hebben dan melden we dat hier als eerste!